Hand met spiegelende bol - 1935 Litho

Contact

The M.C. Escher Company B.V.

The M.C. Escher Company B.V. is de wereldwijde, exclusieve vertegenwoordiger van de auteursrechten van al het werk van M.C. Escher. In deze hoedanigheid, ziet The M.C. Escher Company erop toe hoe het werk van M.C. Escher gebruikt wordt, hetzij commercieel, hetzij in publicaties.The M.C. Escher Company beheert ook de auteursrechten op al het geschreven en gesproken woord van M.C. Escher en is eigenaar van het geregistreerde merk "M.C. Escher®"

The M.C. Escher Company B.V.
P.O.Box 101
3740 AC Baarn
the Netherlands
Tel: + 31-(0)35-541.80.41
Fax: +31-(035)-541.17.66
Email: info@mcescher.com

Veel gestelde vragen en Informatie

Mag ik het werk van M.C. Escher gebruiken als illustratie in een boek, op mijn website of in een advertentie?

The M.C. Escher Company B.V. beheert alle auteursrechten van het werk van M.C. Escher en van zijn gesproken en geschreven woord. Internationale auteurswetten beschermen zijn werk en toestemming is vereist om zijn werk en/of teksten te mogen gebruiken. Onder het Copyright staat precies welke procedures u moet volgen om toestemming te verkrijgen.

Waar kan ik originele werken van M.C. Escher zien?

Er zijn verschillende musea in diverse landen die origineel werk van M.C. Escher bezitten, alhoewel ze deze niet frequent tentoon stellen omdat de prenten gevoelig zijn voor (dag)licht. Er zijn ook tentoonstellingen die reizen. Eventuele tentoonstellingen worden aangekondigd onder Nieuws.

Wat is de waarde van zijn werk?

De waarde hangt af van welke prent u bezit en de hoeveelheid afdrukken M.C. Escher ervan gemaakt heeft. U kunt contact opnemen met The M.C. Escher Company B.V.

Verkoopt The M.C. Escher Company B.V. originele werken?

Ja,soms wij verkopen originele werken, evenzo kopen wij originele werken aan.